Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Η Παπαδόπουλος Κατασκευαστική συστάθηκε νομικά το 1975 από τον κ. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο με έδρα την Λευκάδα και αντικείμενο εργασιών την ανάληψη και εκτέλεση ιδιωτικών τεχνικών έργων.

Μετά από μια εικοσαετία, περίπου το 1998 το φάσμα των εργασιών επεκτάθηκε και στην ανέγερση και πώληση διαμερισμάτων. Και πλέον το 2006, όπου δραστηριοποιείται η δεύτερη γενιά του ιδρυτή της, με τον κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο και με τον κ. Νικόλαο Παπαδόπουλο , οι δραστηριότητες της έχουν επεκταθεί στους τομείς κατασκευών αναλαμβάνοντας ολόκληρη τη διαδικασία της μελέτης και της επίβλεψης κάθε έργου προσφέροντας ακίνητα υψηλής τεχνικής ποιότητας και αισθητικής.

Διαθέτοντας πλέον χρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία, κύριοι στόχοι μας είναι η καινοτομία, η λειτουργικότητα, η αισθητική και η άρτια ενεργειακή απόδοση κάθε χώρου, σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον.

Με την πολυετή εμπειρία του επιστημονικού και τεχνικού μας προσωπικού και σε συνδυασμό με την επιλογή άριστης ποιότητας υλικών αποτελούμε την καλύτερη εναλλακτική στο τομέα των κατασκευών, δίνοντας πάντα ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας για την ανέγερση, κατασκευή ή ανακαίνιση μιας κατοικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου.

>